Iets nieuws onder de (Phyto)sun

Nu de voorjaarsloopwedstrijden in volle opmars zijn, steken ook de pijnlijke spieren en gewrichten de kop weer op. Zeker wanneer het over langere afstanden gaat als de 10 Miles en (halve) marathons.

phytosunVoor lopers die het dan liever bij natuurlijke producten houden zijn er de nieuwe Phytosun Spieren en Gewrichten Patches met Essentiële Oliën, die deze vervelende pijn tot wel 8 uur lang verzachten en verlichten. De patches kunnen bovendien op maat geknipt worden en daardoor dus op verschillende lichaamsdelen gebruikt worden. Ze werden daarnaast ook ontworpen om perfect de lichaamsvormen en -bewegingen te volgen zodat je ze niet voelt zitten tijdens je dagelijkse bezigheden!

De patches zijn overigens niet alleen geschikt voor na het lopen: ook spanning op het werk, te hard gaan op de fitness en temperatuurwisselingen kunnen je spieren en gewrichten pijnlijk laten aanvoelen. Ook voor deze kwaaltjes biedt de verwarmende formule verlichting van de pijn.

Voor wie het wil proberen: de Phytosun Spieren en Gewrichten Patches zijn verkrijgbaar bij de apotheek voor een aanbevolen verkoopprijs van €16,80 (per 3).

Plaats een reactie