Ready set go met Anita!

Hoog tijd om die kerstkilo’s eraf te lopen? Klaar voor een nieuw sportjaar? Het Duitse label Anita biedt in hun Active range alvast enkele leuke en functionele nieuwigheden om die eerste sportsessies krachtig in te zetten.

anitaSport Tights: een gloednieuwe functionele en ergonomische 3/4 tight in zwart of koraal-antraciet. De ergonomische snit en de nauwsluitende pasvorm geven je een sportief silhouet en veel bewegingsvrijheid. Ademend microvezel-polyester garandeert een stabiele vorm en een prettig droog draaggevoel. Een extra zone van luchtige meshstof aan de zijkant en de rug reguleren het lichaamsklimaat.

massageSport tights massage, de masserende anti-cellulitis legging die spierherstel na inspanning bevordert, zal vanaf januari in drie lengtes beschikbaar zijn. De legging sleepte een ISPO en iF Design Award in de wacht.

 

 

Maar een nieuw sportjaar betekent ook frisse nieuwe kleurtjes voor de sportbeha’s. Air Control DeltaPad krijgt een koraalrood jasje, Air Control een antraciet-koraal combinatie. De Extreme Control haalt inspiratie uit de tenniswereld met de frisse prints “match ball” en “silver crystal”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s