Review Osprey Duro 6

Zoals jullie weten bereid ik me voor op de Dodentocht van Bornem en hiervoor ben ik ondertussen al een tijdje (bijna 2 maanden om precies te zijn) de Duro 6 looprugzak aan het testen. Ik had ‘m onder andere mee op mijn staptocht van 21,5 kilometer naar Halle.

osprey

Het leek mij het handigst om hier even een filmpje van te maken zodat ik jullie de features gewoon kan tonen in plaats van alles uit te schrijven en het risico te nemen dat het toch niet duidelijk is.

Ik heb geprobeerd zo volledig mogelijk te zijn in mijn uitleg, al ben ik er toch in geslaagd om 2 toch wel belangrijke zaken te vermelden. Namelijk dat je aan de rugzak een (extern) lampje kan bevestigen. Op de foto hierboven zie je het zwarte bevestigingsbandje onderaan in het midden. Daarnaast kan je, voor de hikers, ook nog wandelstokken vastmaken aan de bevestigingspunten/lussen aan de zijkant van de rugzak.

Alle info kan je ook nog vinden op de website van Osprey (in het Frans). Veel plezier met het filmpje en stuur gerust een berichtje als iets niet duidelijk is of je vragen hebt!

Een gedachte over “Review Osprey Duro 6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s