Nieuwe borstnummers voor Disneyland Paris Run weekend en ontwerp verzamelmedaille

Het Disneyland Paris Run Weekend is weer terug van 19 tot 22 september 2019 en deze vierde editie draait rond avontuur. Minder dan 100 dagen na de start van de eerste race kondigt Disneyland Paris de verkoop aan van nieuwe borstnummers en onthult het ontwerp van de nieuwe verzamelmedailles.

Een geweldige sfeer, ongelooflijke kostuums, een kans om Disneyfiguren te ontmoeten, races door beide Disneyparken voor alle leeftijden en niveaus, kortom alle nodige ingrediënten voor hét Disneyland Paris Run Weekend. En goed nieuws! Na een eerste verkoop van borstnummers in april, zullen er vanaf dinsdag 18 juni om 16 uur nieuwe borstnummers te koop zijn. Zorg dus dat je in de startblokken staat om de laatste borstnummers te bemachtigen om deel te nemen aan de race en een van de ongelooflijke verzamelmedailles mee naar huis te kunnen nemen: meer informatie is beschikbaar op run.disneylandparis.com.

Avontuur, races voor iedereen en verzamelitems
De Disneyland Paris 5K festiviteiten gaan van start op vrijdag 20 september, met lopers die brullend achter Simba uit the Lion King aanlopen! De meest beroemde Disneydieren zullen ook deze familievriendelijke race bijwonen. De volgende dag is de Disneyland Paris 10K gewijd aan de vastberadenheid van de Disneyprinsessen om hun dromen te volgen. Lopers zullen hen langs de route zien en alle finishers nemen een medaille mee naar huis van de moedige Rapunzel en haar schattige kameleon Pascal. De Disney Kids Races met Neverland-thema vinden plaats op zaterdag om 11 uur en 15 uur en zijn de ultieme kans voor kinderen om een medaille mee te nemen van Peter Pan en zijn vrienden.

Omdat liefde ook een groot avontuur is, toont de Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon (zondag 22 september) de geliefde Disney-filmparen. En dat is niet alles! Finishers kunnen een medaille winnen van het meest iconische koppel in de animatie geschiedenis – Mickey en Minnie Mouse – die in Disneyland Paris lopen.

Hardlopers die de verschillende uitdagingen aangaan kunnen een spectaculaire toevoeging doen aan hun collectie met de vliegende Aladdin 31K Challenge-medaille (10K + Half-Marathon) of de Genie 36K Challenge-medaille (5K + 10K + Half- Marathon). Vanzelfsprekend is Sleeping Beauty Castle nog steeds het ultieme item van verlangen voor de finishers van het Kasteel tot de Château Challenge. Deze medaille wordt alleen toegekend aan hardlopers die in hetzelfde jaar de Disneyland Paris – Val d’Europe Halve Marathon en een Disney Marathon of Halve Marathon bij Walt Disney World in Florida hebben voltooid.

Originele creaties van Disneyland Paris
Om medailles van uitzonderlijke kwaliteit te produceren, deed Disneyland Paris Run Weekend beroep op de expertise van het Conception Artistic Design-team van de Merchandise-afdeling. De originele ontwerpen worden achter de schermen van de Disney Parken geproduceerd, met aandacht voor detail voor dat essentiële vleugje magie.

Vanaf 18 juni kunnen verzamelaars ook in beperkte oplage replica’s van deze ongelooflijke medailles kopen in de vorm van pin-insignes die beschikbaar zijn voor de hardlopers in de runDisney e-shop en voor iedereen op de runDisney Expo tijdens het evenement.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s